Vesiletunnecat Homepage
Forum Home Forum Home > GENEL FORUM > Haberler
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

24 Saat Kur`an-ı Kerim Dinleme


Behçet Oktay'ın cenazesi toprağa verildi

 Post Reply Post Reply
Author
Message
invertor View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye
Avatar

Joined: 18-01-2008
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote invertor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Behçet Oktay'ın cenazesi toprağa verildi
    Posted: 26-02-2009 at 23:19
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Behçet Oktay'ın cenazesi toprağa verildi  
Malatya (AA)- Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi Başkanı Behçet Oktay'ın cenazesi, Malatya'nın Hekimhan ilçesinde toprağa verildi. Behçet Oktay için Köprülü Mehmet Paşa Camisi'nde tören düzenlendi. Cenaze törenine Behçet Oktay'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra emniyet genel müdür yardımcıları Ali Kolat ve Celal Uzunkaya, AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, özel harekat polisleri ve çok sayıda emniyet mensubu ile vatandaşlar katıldı.

Behçet Oktay'ın babası Mehmet Oktay, camiye getirilen tabuta sarılırken görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki göstererek çekim yapmamalarını istedi.
Behçet Oktay'ın kızı Gökçen Oktay'ın yakasında babasına ait madalyanın olması dikkati çekti. Köprülü Mehmet Paşa Camisi'nde öğle namazının kılınmasının ardından
cenaze, omuzlarda Hekimhan Emniyet Müdürlüğünün bahçesine taşındı. Bu sırada vatandaşlar ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' diye slogan attı. İlçe Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bazı bakanlıklar adına gönderilmiş çelenkler olduğu görüldü.

Behçet Oktay'ın cenazesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.098 seconds.